Овен Не е изненадващо, че Овенът е първият зодиакален знак,

...
 
Овен Не е изненадващо, че Овенът е първият зодиакален знак,
Коментари Харесай

Дъжд от ЩАСТИЕ за 3 зодии през следващите дни

 

Овен

 Дъжд от ЩАСТИЕ за 3 зодии през идващите дни

Не е изненадващо, че Овенът е първият зодиакален знак, който ще има дъжд от благополучие през идващите дни. От началото на месеца този Огнен знак поддържа положително движение на работа. Този темп продължава и през втората половина на април с доста благоприятни условия, които се задават на хоризонта! Транзитът на Юпитер, който минава през неговия знак, ще бъде удобен за професионални триумфи.

По този метод настоящите планове могат да бъдат рестартирани в точния момент. От средата на този месец планетарните сили отключват вълнуващи действия, благоприятстващи финансовата и професионалната самостоятелност. Следователно той ще има нужната независимост на деяние, с цел да реализира плановете си. Той също по този начин ще може да се изкачи по корпоративната стълбица и да поеме нови отговорности.

Благодарение на упоритостта, която постоянно демонстрира, Овенът ще успее преди края на месеца да умножи облагите си. Следователно компенсации, бонуси и нараствания на заплатите ще бъдат включени в програмата за този интервал. И това не е всичко: финансовото ръководство на Овен няма да пропусне да даде плодове в дълготраен проект. Той ще бъде по-добре квалифициран да извърши всичките си желания…

Дева

 Дъжд от ЩАСТИЕ за 3 зодии през идващите дни

В края на април Девата ще има всички карти в ръка, с цел да усили приходите си и да ги залее дъжд от благополучие през идващите дни. Планетите  оферират шанса да се възползва от златни благоприятни условия в работата. Този земен знак ще може да разчита на положителния съвет на авторитетна персона, с цел да реализира мечтаните резултати.

Представителите на зодия Дева обаче ще би трябвало да останат гъвкави, с цел да избегнат всевъзможни конфликтни обстановки, които биха попречили на триумфа му. Това е единственият метод да намерите известна естетика и баланс сред вашите парични потоци и вашите разноски. Така Новолунието ще донесе бързи и непредвидени промени.

За да бъдат от изгода, Девата ще би трябвало да оцени своите облаги и да си сложи нови цели. Тя влага времето и парите си в нова активност и те наложително ще се отплатят! Сега е моментът да започнете на чисто. Тя ще се възползва от този късмет, с цел да хвърли неповторим взор към сантименталното си бъдеще. За тази зодия щастието ще се трансформира в избор! Девата ще стартира да отдава по-голямо значение на дребните неща и повече внимание на колегата си, което ще и донесе огромен комфорт.

Скорпион

 Дъжд от ЩАСТИЕ за 3 зодии през идващите дни

Най-накрая, Скорпион! Този воден знак също е част от печелившата тройка на тази втора половина на април. Дъжд от благополучие и за тях! Първо, този представител на зодиака ще може да се концентрира върху себе си… Дори това да значи да се отдръпна от другите. Така той ще успее да премине значим крайъгълен камък в любовния си живот и ще завоюва правото си на релакс.

Жаждата му за открития също може да го накарат да опита нови прекарвания самичък или съпроводен от неговата половинка. Едно пътешестване също може да му се отрази добре. На професионално равнище Юпитер в Овен основава удобен климат за кариерно развиване. Благодарение на представянето си той ще бъде поздравен от професионалния си антураж.

Преди края на април Скорпионът ще може да преразгледа избрани избори и ще може да поеме по-големи отговорности. Резултат: той ще може да построи солидни планове в дълготраен проект. Възможност за Скорпион да тласне кариерата си и да се въодушеви нови начала. Това също ще бъде опция за предоговаряне на сполучливи съглашения, които ще имат позитивно влияние върху уравновесения бюджет.

 infomax-logo-50-15-HW

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР